Minik Mucitler Birlikte Deneyerek Keşfediyorlar

Okulumuz 4-A (Minik Mucitler) sınıfı öğretmeni Ayşe Küçük, ortak olduğu e-twinning projesi DENE(Y)ELİM BİRLİKTE (LET'S EXPERİMENT) ile okul öncesi dönemde meraklı, araştıran, sorgulayan ve hayal güçleri kuvvetli olan minik öğrencilerinin, bu merak ve araştırma duygularından yola çıkarak öğrenmelerini zevkli hale getirecek, yaparak ve yaşayarak öğrenmelerine fırsat tanıyacak deneyler uygulayacaktır.

Öğrenmenin kalıcı olmasını ve öğrendiklerini kendi yaşantılarına empoze edebilmelerini amaçlamaktadır. Proje kapsamında okul öncesi konularına ve çocukların hazırbulunuşluk düzeylerine uygun olarak proje ortakları ile kararlaştırılan deneyleri belli aralıklarla uygulayacaktır.

22.10.2019 213

22-10-201922-10-2019